Jag heter Yvonne Holm och jobbar som helhetsterapeut.


Min resa till helhetsterapeut började för många år sedan när jag fick en behandling av Susanne Jönsson (som även varit min lärare). Jag trodde inte på "sådant hokuspokus", men jag var öppen för att prova allt för att må bra. Kroppen reagerade med en gång med mer energi. Jag bestämde mig redan medan jag låg på britsen hos Susanne, att denna underbara behandlingsmetod vill jag också jobba med.

Kurserna som jag läst är helhetshealing grundutbildning och terapeututbildningen, regression-återgång till själen där jag lärde mig att hjälpa andra att utforska och lära sig av tidigare liv eller förträngda minne, kanalisering steg 1 som lärde mig att hitta mina egna guider och steg 2 där jag lärde mig att kanalisera till andra och så har jag lärt mig Alice blomsterterapi som jag använder som ett komplement till behandlingarna.

Sedan tidigare har jag läst och utövat massage, zonterapi, ögondiagnostik, öronakupunktur och viss homeopati. Vissa delar av detta använder jag mig fortfarande av i mitt liv och i behandlningar, men det är inget jag jobbar med.
Utöver att jag nu får lov att jobba med det jag tror på, jobbar jag även som hjälpmedelstekniker och skruvar på rullstolar, rollatorer och andra. Den tekniska biten gör att jag står med båda fötterna på jorden.

Hem